Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Fırtına kayıp gençlerin aranmasını engelliyor

Fırtına kayıp gençlerin aranmasını engelliyor

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Kumburgaz sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençlerin arama çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, bölgede etkili olan fırtınanın arama çalışmalarını olumsuz yönde etkilediğini bildirdi.
Marmara Adası sahilinde bulunan erkek cesedinin İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonucu, kayıp 5 gençten birisi olduğunun belirlendiğini kaydeden Kaymakam Kaygısız, şöyle konuştu:
"Jandarma, Kapıdağ`ın İstanbul’a bakan kuzey kesimlerinde arama çalışmalarını yoğunlaştırmaktadır. İstanbul kıyılarında meydana gelebilecek olası sürüklenmelerin kuzey rüzgarlarından dolayı kuvvetle muhtemel, Kapıdağ Yarımadası`nın kuzeyine gelmesi söz konusudur. AFAD, çalışma yapılması konusunda talepte bulunmuştur. Bu talep doğrultusunda Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı`na bağlı ekipler bölgede çalışmalarını sürdürmektedir. Ancak bölgede etkili olan fırtına arama çalışmalarını olumsuz yönde etkiliyor. 3 saatte bir gelişmelerle ilgili AFAD ve Balıkesir Valiliği`ni bilgilendiriyoruz.” 

Serdar Demir’in naaşı ailesine teslim edilecek
Marmara Adası Gündoğdu sahilinde bulunan erkek cesedinin Kumburgaz’dan deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 kişiden biri olan Serdar Demir’e ait olduğu belirlendi. Cenaze, aileye teslim edilmek üzere Adli Tıp Kurumu’nda bekletiliyor.




Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli