Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

FORD OTOSAN Meslek Lisesi´ne araç hibe etti

FORD OTOSAN Meslek Lisesi´ne araç hibe etti

Millî Eğitim Bakanlığı ile Koç Holding arasında 2006´da imzalanan ´Meslekî Eğitimin Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü´ kapsamında, öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri amacıyla Ford Otosan A.Ş. tarafından Altıeylül Mimar Sinan

Millî Eğitim Bakanlığı ile Koç Holding arasında 2006´da imzalanan ´Meslekî Eğitimin Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü´ kapsamında, öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri amacıyla Ford Otosan A.Ş. tarafından Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne sıfır araç hibe edildi.
Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde 4 Kasım Çarşamba günü düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencilerin pratik eğitimlerini sağlıklı şekilde gerçekleştirmesi açısından yapılan hibenin çok önemli olduğunu söyledi.
?Meslek lisesi memleket meselesi!? sloganıyla meslek lisesindeki öğrencilerin eğitimlerini en iyi noktaya getirmeye çalıştıklarını açıklayan Yıldız, Ford Otosan A.Ş. ve Balıkesir AKOTO ailesine eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.
Ford Otosan AKOTO Genel Müdürü Murat Kılıç ve İl Müdürü Yakup Yıldız´ın karşılıklı imzaları sonrasında araç anahtarını firma yetkililerinden teslim alan İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, araç anahtarını Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü´nde eğitim görmekte olan öğrencilere teslim etti.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli