Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Fotoğraf yarışmasının ödülleri törenle dağıtıldı

Fotoğraf yarışmasının ödülleri törenle dağıtıldı

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından ilköğretim okul öğrencileri arasında düzenlenen Zeytin ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasına, katılan tüm katılımcılar ile dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından ilköğretim okul öğrencileri arasında düzenlenen "Zeytin ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasına, katılan tüm katılımcılar ile dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından, zeytinin hayatımıza ve ilçemize etkilerini anlamak ve kavratmak amacıyla, ilköğretim ve liseler arası düzenlenen "Zeytin ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında, tüm ödülleri Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri kaptı.
Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu`nda düzenlenen ödül dağıtım töreninde, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, 18 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Bay, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüştaş, yönetim kurulu üyeleri Namık Güven, Mustafa İlgen, Mehmet Pektaş, kooperatifin denetim Kurulu üyeleri İsmail Çinur, Hakkı Süzgün, Kooperatif Müdürü Savaş Özgül ile öğrencilerin aileleri hazır bulundu.

Düzenlenen törende, ilk ödüller yarışmada derece alamayan 6 öğrenciye katılımlarından dolayı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nce kendilerine katılım belgeleri ile çeşitli hediyeler kooperatifin denetim kurulu üyeleri İsmail Çinur, Hakkı Süzgün ve kooperatif müdürü Savaş Özgül tarafından verildi.
Törende daha sonra dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin dağıtımına geçildi.
"Zeytin ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girip Mansiyon ödülünü kazanan 18 Eylül İ.Ö. Okulu`nun 5-B sınıf öğrencilerinden Simge Çelik`in ödülünü kooperatif yönetim kurulu üyesi Mehmet Pektaş sundu.

18 Eylül İlköğretim Okulu`nun 5-B sınıfından Ezgi Kurnaz`ın kazandığı Jüri Özel ödülünü, kooperatifin yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Gümüştaş, yarışmanın üçüncüsü 7-C sınıfından Osman Kaptan`ın ödülünü, kooperatif yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen, yarışmanın ikincisi 8-A sınıfı öğrencisi Mustafa Binici`nin ödülünü kooperatif yönetim kurulu üyesi Namık Güven verdi.
"Zeytin ve İnsan" konulu fotoğraf Yarışmanın birincisi, 5/B sınıfı öğrencisi Asra Semen Sönmez`e, 300  TL, ikinciliği elde eden 8/A sınıfı öğrencisi Mustafa Binici`ye, 200 TL ve üçüncü olan 5/B sınıfı öğrencisi Osman Kaptan`a, 100 TL`lik para armağanı ve birer kol saati, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan ve kooperatif yöneticileri tarafından verildi. Ayrıca, yarışmaya katılımları nedeniyle okul öğrencileri Efsa Bulut, Nil Sumru Yavuz, Evren Karaca, Gizem Güven, Zafer Sezgin ve Muhammet Furkan Karagöz`e de katılım belgeleri ve armağanları verilirken, Erdek`in en önemli gelir kaynağı ve simgesi olan zeytin ile ilgili bu yarışmanın, önümüzdeki yıllarda da düzenleneceği açıklandı.
Haber : Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli