Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Fotoğrafçılara eğitim semineri

Fotoğrafçılara eğitim semineri

Bandırmada İleri Fotoğraf Çekim Teknikleri ve İleri Photoshop Teknikleri Eğitimi seminer düzenlendi. Varol Fotoğrafçılık Genel Müdürü Gökhan Kasapoğlu ve Fotoğraf Sanatçısı Hasan Vardarın ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerine çok sayıda stüdyo sa

Bandırma`da İleri Fotoğraf Çekim Teknikleri ve İleri Photoshop Teknikleri Eğitimi seminer düzenlendi.
Varol Fotoğrafçılık Genel Müdürü Gökhan Kasapoğlu ve Fotoğraf Sanatçısı Hasan Vardar`ın ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerine çok sayıda stüdyo sahibi katıldı.
Varol Fotoğrafçılık Genel Müdürü Gökhan Kasapoğlu ve Fotoğraf Sanatçısı Hasan Vardar`ın Bandırma`da düzenlediği "İleri Fotoğraf Çekim Teknikleri ve İleri Photoshop Teknikleri Eğitimi" seminerine Türkiye`nin çeşitli bölgelerinden çok sayıda stüdyo sahibi katıldı. f:11 "Masterclass of WeddingPhotography" adı altında Perama otelde düzenlenen ve üç gün süren eğitim seminerinde 1.Gün Öğleden Önce: İleri Fotoğraf Teknikleri için Temel Fotoğrafçılığa Bakış. Bir Fotoğraf Öyküsü. Öğleden Sonra: Profesyonel modeller ile çekim - İleri Photoshop Teknikleri için Temel Photoshop kullanımına Bakış. 2. Gün Öğleden Önce: Photohop ve Renk Tonlamaları Eğitimi - Photoshop`ta Karanlık oda. (Poz ve Renk değerleri) Öğleden Sonra: Profesyonel Modeller ile çekim - İleri Photoshop Teknikleri, renk kalbirasyonları. 3.Gün Öğleden Önce: Photoshop Eğitimi - Pazarlama ve sunum Teknikleri - Sosyal Medyayı verimli kullanımı hakkında geniş bilgiler verildi.  "İleri Fotoğraf Çekim Teknikleri ve İleri Photoshop Teknikleri Eğitimi" seminerinde güneş ışığının nasıl kullanılacağı konusunda fotoğraf Sanatçısı Hasan Vardar ve Varol Fotoğrafçılık Genel Müdürü Gökhan Kasapoğlu tarafından katılımcılar bilgi verilirken üç gün süren eğitim semineri sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli