Futbol yaz okuluna katılanlara sertifikaları dağıtıldı
Bandırmagücü Spor Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol yaz okulu sertifika töreni Melis Halı Saha Tesislerinde yapıldı.
Spor Haber
Yayın: 26 Ağustos 2017 - Cumartesi 19:48
Güncelleme: 26 Ağustos 2017 19:48
Futbol yaz okuluna katılanlara sertifikaları dağıtıldı

Bandırmagücü Spor Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol yaz okulu sertifika töreni Melis Halı Saha Tesislerinde yapıldı.
Sertifika törenine Bandırma İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Mal Müdürü Mikail Çaylıkoca, Bandırmagücü Spor Kulübü Başkanı Gürkan Ilgın, Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde konuşan Bandırmagücü Spor Kulübü Başkanı Gürkan Ilgın, 8-9-10-11-12-13 yaş grupları arasında düzenlenen ve 2 ay süren yaz okullarına toplam 150 kursiyerin katıldığını söyledi. Ilgın, hedeflerinin ilçe ve ülke sporuna katkıda bulunan sporcular yetiştirmek oluğunu dile getirdi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´da konuşmasında, yerel yönetim olarak ilçedeki sportif tesislerin sayısının arttırılmasına yönelik çalışmalara her zaman destek verdiklerin söyledi.
Bandırma Basketbol Kulübünün ardından Bandırmagücü Spor Kulübüne de tesisleşme anlamında ciddi destekler verdiklerini dile getiren Mirza, ?Sunullah Mahallesinde bulunan bir bölüm alanı tesis yapılmak üzere 20 yıl süreyle yap işlet devret yöntemiyle Bandırmagücü Spor Kulübü´ne tahsis ettik. Buranın hafriyatı ve alt yapısının diğer kulüplere yaptığımız gibi destek vereceğiz? dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.
B. İLK?HABER

  • Pazartesi 14.1 ° / 3.1 ° false
  • Salı 12.7 ° / 1.2 ° false
  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
1

VEFA SOFRASI: ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

2

BANDIRMA’DA DUYGU DOLU GECE:

3

Dr. Selim Panç: “Kalbiniz tektir, onu iyi koruyun”

4

ERDEKSPOR EVİNDE KAYIP

5

Balıkesir’de Narkotik Operasyonu: 2 Tutuklama

6

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı gerçekleştirildi

7

ERDEK’TE 2905 ÖĞRENCİ ARA TATİLE GİRDİ