Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Futbolculara baklava ziyafeti

Futbolculara baklava ziyafeti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdeksporlu futbolcuları ziyaret edip baklava ikramında bulundu. Erdeksporlu futbolcular, 18 Eylül İlçe Stadında hazırlık çalışması yaparken, karşılarında Belediye Başkanı Aysanı görünce önce çok şaşırdılar

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan,  Erdekspor`lu futbolcuları ziyaret edip baklava ikramında bulundu.
Erdekspor`lu futbolcular, 18 Eylül İlçe Stadı`nda hazırlık çalışması yaparken, karşılarında Belediye Başkanı Aysan`ı görünce önce çok şaşırdılar ardından sevindiler.
Takımın hazırlık çalışması bittikten sonra, futbolcuları tek tek kutlayan Başkan Aysan, beraberinde getirdiği baklavaları sporculara ikram etti.
Başkan Aysan`ın ziyaretinde, Erdekspor Kulübü Başkan Yardımcısı Metin Tırık ile takımın hocası Cavit Aydın ve futbolcuların 7 yıl sonra ilk kez bir belediye başkanının kendilerine yaptığı ziyaretinden oldukça duygulandıklarını böyle jestlere alışkın olmadıkları itirafında bulunması dikkat çekti.
Yaptığı ziyareti yerel basın mensuplarıyla paylaşan Belediye Başkanı Aysan, ziyaret nedeni olarak,  Erdek çocuklarının yer aldığı Erdekspor`un yalnız olmadığını göstermek olarak işaret etti.
Futbol takımının birinci olması veya olmaması hiç önemli değil, asıl önemli olan sizlerin Erdek halkı için sahada mücadele etmenizdir çünkü sizler Erdek`lisiniz diyerek futbolculara seslenen Aysan, "Önce amaç belirlenmeli, bu amaç kapsamında ilerlemelidir. Öncelik Erdek`li gençlerimizi bu takıma kazandırmaktır. Erdek bizim, Erdekspor`da bizim. Kulübün başında kim olursa olsun destekliyoruz. Yıllardan beri en büyük mücadeleyi sizler verdiniz. Takımı bugünlere kadar taşıdıkları için de kulübün başkan ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Kulübün yönetim ve başkanı çaba gösterirse bizde onlara destek olacağız. Erdekspor`da Erdek`liler oynuyor, amacımıza ulaştık. Bir kişiye kızıp bütün yöneticileri, sporcuları dolayısıyla Erdek halkını yok saydılar. Şahsi kaprisler yüzünden kurulan bir takım için ürkütücü boyutlarda paralar harcadılar. Erdekspor`da ise sıkıntılar tam 7 yıl devam etti. Ben o günden bugüne kadar Erdekspor forması giyen tüm çocukları alınlarından öpüyorum. Geçmiş dönemde sizlere oldukça zorluk çıkarılıyormuş, artık eskisi gibi olmayacak o günler şükürler olsun geride kaldı." dedi.
Belediye Başkanı Aysan`a Erdekspor`lu futbolculara yaptığı bu jestinden dolayı teşekkür eden Erdekspor Kulüp Başkan Yardımcısı Metin Tırık, 7 yıl sonra karşılarında belediye başkanı görmelerinden dolayı çok şaşırdıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade edip, devamında şöyle konuştu: "Son 7 yıldır bu takım çok sıkıntılı günler geçirdi. Maçlara gidecek arabamız yoktu, antreman sahamız yoktu, maçları yapacak sahamız bile yoktu. Erdek`in takımı maçlarını Ocaklar`da oynamak zorunda bırakılmıştı. Erdekspor olarak, geçtiğimiz yıllarda Erdek Belediyespora destek amacıyla 7 sporcumuzu da vermiştik. Sonunda bu evlatlarımızın beğenilmeyip Bandırma Demirspor`a verildiğini de biliyoruz. Yıllarca çok zor koşullar altında yöneticilik yaptık. Bu çok zorlu günlerde dahi Erdekspor formasını giyen tüm evlatlarımızı kutluyor, belediye başkanı olarak bizlere destek veren size huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
Haber: Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli