Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Galatasaray´lı sörfçüler Ayvalık´ta

Galatasaray´lı sörfçüler Ayvalık´ta

Galatasaray Yelken Kulübü rüzgar sörfü takımı sporcuları milli takım seçmelerine Ayvalık Cunda Arka Plaj´ında hazırlanıyor. 12 sporcu ile birlikte Cunda Windsurf Yelken Kulübü´nde bir hafta süreyle kamp yapacak olan sporcular milli takım seçmelerinde ter

Galatasaray Yelken Kulübü rüzgar sörfü takımı sporcuları milli takım seçmelerine Ayvalık Cunda Arka Plaj´ında hazırlanıyor. 12 sporcu ile birlikte Cunda Windsurf Yelken Kulübü´nde bir hafta süreyle kamp yapacak olan sporcular milli takım seçmelerinde ter dökecek.
Galatasaray Windsurf Sınıf Antrenörü Kağan Urul, Cunda Arka Plaj´da rüzgarın sörf sporuna çok uygun olduğunu söyledi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin´e sörf sporuna verdiği değer nedeniyle teşekkür eden Urul, ?Cunda Windsurf Yelken Kulübü´nün 25 sporcusuyla bizim sporcularımız bir arada antrenman yapıyor.? dedi.
Ayvalık´ı seçme nedenlerinden birinin sörf sporuna uygun deniz ve diğerinin de rüzgar olduğunu dile getiren Kağan Urul, ?İstanbul´la Ayvalık arasındaki mesafe otoyol ve köprüler nedeniyle çok kısaldı bu da bize bir avantaj sağlıyor. Kış döneminde de bizim suya çıkmamız, doğa ve coğrafi koşulların uygun olduğu Ayvalık´a her hafta sonu ya da ayda bir hafta sonu gelip burada kamp yapacağız. Başarılı sporcuların yolu Ayvalık´tan geçecek? diye konuştu.
Ayvalık Belediyesi´nin destekleriyle Cunda Windsurf Okulu´nun kuruluşunu geçtiğimiz yıl gerçekleştiren ve çok sayıda sporcu yetiştiren Antrenör Buğra Kandiş, Galatasaray Yelken Spor Kulübü´nün sporcularını ağırlamaktan, onları Kağan Urul ile birlikte milli takıma hazırlamaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli