Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Gazeteci kökenli milletvekili adayı Canbey vitesi yükseltti

Gazeteci kökenli milletvekili adayı Canbey vitesi yükseltti

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, Bandırma ve Sındırgı´da halkla buluştu.

İş yapmak için Cumhurbaşkanını Erdoğan´ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi, AK Parti´nin de iktidar olması gerektiğinin altını çizen Canbey, ?Biz söylediklerimizi yaparız. Amacımız sözü değil işi çoğaltmak. 24 Haziran´da sizlerin de desteğiyle yeniden işbaşına ve icraat yapmaya devam inşallah.? dedi.
24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Bandırma ve Sındırgı´da kapı kapı dolaşan Canbey, ?24 Haziran şöleni için şehrimizi cadde cadde, sokak sokak, adım adım geziyoruz. Dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmıyoruz. Hem Reise hem partimize destek istiyoruz." diye konuştu.
Bandırma 100. Yıl Mahalllesinde esnaf ziyareti yapan ve 24 Haziran´da kararlarının AK Parti olmasını isteyen Milletvekili adayı Dr. Canbey, Bandırma şehirler arası nakliyeciler garajı ve tır parkı ile otobüs terminalini ziyaret ederek hem esnaf hem de yolcularla sohbet etti. Canbey, ?Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için; yürüyüşümüze İrade, Erdem ve Cesaret ile ?Devam´ ediyoruz? ve bu seçimde de alternatifi olmayan Erdoğan ve AK Parti demenizi istiyoruz.? şeklinde konuştu.
Sındırgı Canbey´e destek sözü verdi
Canbey, Bandırma´nın ardından Sındırgı´ya çıkarma yaptı. Teşkilat mensupları ve İstanbul´dan kendisine destek için Balıkesir´e gelen dostları ile Sındırgı´ya çıkarma yapan Canbey, burada vatandaşlardan destek sözü aldı. Canbey, Şahinkaya Mahallesinde buluştuğu vatandaşlardan seçime sayılı gün kaldığını hatırlatıp 24 Haziran için destek isteyerek, ?Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Parti´ye destek sözü aldık." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli