Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gazeteci aday adayı Esin Balıbek, Bandırma’da

Gazeteci aday adayı Esin Balıbek, Bandırma’da

Balıkesirli gazeteci, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı Esin Balıbek, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni(BGC) ziyaret etti.

CHP Bandırma ve Erdek örgütlerini ziyaret ettikten ve bıçaklı saldırıya uğrayan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunduktan sonra BGC’ye gelen Balıbek, 2016 yılından bu yana aktif siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2019 yerel seçiminde, Balıkesir’in 6 Eylül ilçesi belediye başkan adayı olarak 44.725 oy alıp, ikinci sırada yer aldığını, ancak partisinin oylarını bir önceki yıla göre yüzde 88 artırdığını belirtti.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, “Millet İttifakı”nın, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden başarıyla çıkacağına inandığını belirten Balıbek, “14 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi güzel günler bekliyor” dedi.

KENT KONSEYİ’NE ZİYARET

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Esin Balıbek, daha sonra Bandırma Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Balıbek, burada Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Yürütme Kurulu Üyesi Levent Balkış ile düşünce alışverişinde bulundu.

Balıbek, ardından Bandırma’daki iki kadın derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

                                                           ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Gazeteci adayı Balıbek Bandırma’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı