Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gazeteci Hayırsevener silahla katledildi

Gazeteci Hayırsevener silahla katledildi

Bandırma'da dün saat 15:30 sularında gerçekleşen saldırıda çok ağır yaralanan Hayırsevener, Bandırma Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası Bursa Tıp Falüktesi'ne sevk edilen gazeteci Hayırsevener kaldırıldığı Tıp Fakültesi'nde......

G.M. Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Cihan Hayırsevener silahlı saldırıya uğradı.

Bandırma'da dün saat 15:30 sularında gerçekleşen saldırıda çok ağır yaralanan Hayırsevener, Bandırma Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası Bursa Tıp Falüktesi'ne sevk edilen gazeteci Hayırsevener kaldırıldığı Tıp Fakültesi'nde saat 22:30 sularında vefat etti.

Bandırma Atatürk Caddesi'nde dün saat 15:30 sularında silahlı saldırıya uğrayan Hayırsevener çok ağır şekilde yaralandı.

Zanlı veya zanlıların silahından çıkan 6 mermi Hayırsevener'in bacaklarına isabet etti. Sağ bacağının ana damarı parçalanan Gazeteci Hayırsevener'de aşırı kan kaybı yaşanırken, yaralıya ilk müdahale olay yerine kısa sürede gelen yunus polis ekibi içinde görev yapan bir polis memuru tarafından yapıldı.

Edinilen bilgiye göre; Gazeteci Hayırsevener, kendisi gibi gazeteci olan Erdem Özcan'ı bürosunda ziyarete gitti. Ziyaret sona erdikten sonra çalıştığı gazetesine gitmek üzere Özcan'ın bürosundan ayrılan Hayırsevener, Atatürk Caddesi tretuarında yaya olarak yürüdüğü sırada çocuk sarayına yakın bir noktaya geldiğinde yanına yaklaşan zanlı veya zanlıların yanlarında taşıdığı tabancayla öldürmek üzere ateş ettiği öğrenildi. Her iki ayağına toplam 6 mermi alan gazeteciye ilk yardım bir polis tarafından yapılıp çevrede bulunanlar tarafından çağrılan 112 acil yardım ambulansı ile Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp ameliyata alındı. Doktorların operasyonu devam ederken 3 kez kalbi durduğu öğrenilen Hayırsevener'e 24 ünite kan verilip kanaması durduruldu. Saat 20:00 sularına kadar Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tutulan Hayırsevener, hayati tehlikesinin devam etmesi nedeniyle hastanenin ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Tıp Fakültesinde hemen yoğun bakım servisine alınan Hayırsevener, burada yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayıp yaşama veda etti.

Hayırsevener'i silahla vuran zanlı veya zanlıların olayın ardından kaçtığı, polisin tetiği çeken veya çekenleri yakalaması için başlattığı çalışmaları yoğunlaştırdığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli