Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener, aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde rahmetle anılacak

Gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener, aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde rahmetle anılacak

Bandırmada uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener, aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde rahmetle anılacak. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen tören, halkın gerçekleri...

Bandırma`da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener, aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde rahmetle anılacak.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen tören, halkın gerçekleri öğrenmesinden korkan çevrelerce gerçekleştirilen suikast alanında yapılacak.
Anma etkinliğine, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) genel başkanı Atilla Sertel yanında ülkenin dört bir yanından çok sayıda gazeteci katılacak.
Gazeteci-yazar Cihan Hayırsevener, için düzenlennen anma etkinlikleri Haydar Çavuş Camii`ndeki Mevlid-i Şerif`le başlayacak.  Aynı alanda lokma hayrı gerçekleştirilecek.
Gazeteciler ve Cihan Hayırsevener`in sevenleri daha sonra hunharca saldırının yaşandığı alanda biraraya gelerek olay yerine kırmızı karanfiller bırakacak.  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir görüşlerini dile getirecek. 
Anma etkinliğine, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Gazetecilere Özgürlük Platformunu oluşturan meslek örgütlerinin temsilcileri de katılacakları öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı