Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gazetemiz denetlendi

Gazetemiz denetlendi

Basın Teftiş Kurulu Basın İlan Kurumu Kanunu gereği, Balıkesir Valiliğince oluşturulan Kontrol Kurulu Pazartesi günü gazetemizi denetledi.

Basın Teftiş Kurulu Basın İlan Kurumu Kanunu gereği, Balıkesir Valiliğince oluşturulan "Kontrol Kurulu" Pazartesi günü gazetemizi denetledi.
Her yıl Balıkesir Merkez  ve ilçelerinde yayında olan ve resmi ilan yayınlama hakkı olan gazeteler yılda en az bir kere denetime tabi olmaktadır.
Balıkesir Valiliği Basın Kontrol Kurulu Başkanı İzzet Yıldırım`ın başkanlığında Muhasebeci Üye Hüseyin Zengin ve  gazeteci Melih Gasgar gazetemizi Basın İlan Kurumu Mevzuatı doğrultusunda denetledi.
Yapılan denetlemede gazetemizin yasa gereği tüm görevlerini yerine getirdiği rapor haline getirilip, Gazetemiz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan`a verildi.
Konu hakkında konuşan Gazetemiz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, 1975 yılında yayın yaşamına başlayan Yeni Erdek Gazetesi`nin 2012 yayım yılının denetlendiğini söyleyip, günlük basım-yayın akışının aynı süratle devam edeceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli