Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gazetemiz Denetlendi

Gazetemiz Denetlendi

Yeni Erdek Gazetesi, Balıkesir Valiliği İl Basın Kontrol Kurulunun oluşturduğu Basın Kontrol Başkanlığına bağlı bir ekip tarafından yapılan denetlemeden başarılı geçti.

Yeni Erdek Gazetesi, Balıkesir Valiliği İl Basın Kontrol Kurulunun oluşturduğu Basın Kontrol Başkanlığına bağlı bir ekip tarafından yapılan denetlemeden başarılı geçti.
Dün Basın Kontrol Kurulu, Balıkesir Valiliği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İzzet Yıldırım, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir ve Defterdarlık Muhasip Üye Hüseyin Zengin tarafından Gazetemizi denetlendi.
35 yıldır ilçemizde Haftalık olarak  yayınlanan ve 1790. ncı yayınını yapan Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi Y. Mehmet Akif Ertan, Valilik Basın İlan Kurulu'nun denetimlerinde herhangi bir sorun yaşanmadığını ve denetlemenin başarı ile geçtiğini söyledi.
Öte yandan Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi Y. Mehmet Akif Ertan, amaçlarının basın ahlakı ve basın meslek ilkelerine uygun olarak yayın yapmak prensibinden asla taviz vermeyeceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı