Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gazetemize kuruluş yıldönümü tebrikleri geldi

Gazetemize kuruluş yıldönümü tebrikleri geldi

?Yeni Erdek´in yayınlarını beğenerek izliyorum?

TGC Başkanı Olcayto´dan gazetemize kutlama

?Yeni Erdek´in yayınlarını beğenerek izliyorum?

Ülkemizin en büyük meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Başkanı Turgay Olcayto, gazetemizin kuruluşunun 42. yılını kutladı.
Gazetemize bir mesaj gönderen Olcayto, Erdek´e yolu düştüğünde her zaman uğradığı YENİ ERDEK Gazetesi´nin yayınlarını internet ortamında yakından ve takdirle izlediğini vurgularken, şu duygu ve düşüncelerini yansıttı:
?Yerel medya, bir ülkenin demokrasisinin gelişmesinde en önemli unsurlar arasında yer alır. Yerel medyanın, ayakta kalmak için başta ekonomi olmak üzere karşılaştığı zorlukları çok iyi biliyorum. Kapanan her medya organı beni üzerken, yeni açılan yerel medya kuruluşlarını da sevinç ve mutlulukla karşılıyorum. Yerel medyamız, ülkemiz basınını gözbebeğidir. Bu bağlamda, Erdek ve yöresinin yanı sıra internetten de ülke düzeyinde yaptığı yansız, gazetecilik ilke ve ahlakına uygun gazetecilik çizgisi nedeniyle takdir ettiğim YENİ ERDEK Gazetesi´nin sahibi Mehmet Ertan, sayfa editörleri, çok sevdiğim kardeşlerim Taygun ve Tuncay Ertan başta olmak üzere gazetenin çıkmasında emeği geçenleri kutluyor, daha nice 42 yıllar diliyorum.?

En eski okurumuz Tikveşli de gazetemizi kutladı

Gazetemizin en eski okurları arasında yer alan İzzet Tikveşli de 42. yaşımızı kutladı.
80 yaşındaki Tikveşli, şunları söyledi:
?YENİ ERDEK´i, yayınlandığı günden beri alıyorum. O gün, gazete kalmayıp elime geçmese bir eksiklik hissediyorum. Zaman zaman, gazetenin muhabir ve yazarları ile sohbet etmek de bana ayrı bir mutluluk veriyor. Daha nice başarılı yayın yılları diliyorum.?

Yüksel Bayındır:
?Yeni Erdek´i zevkle okuyorum?

Gazetemizin vefakar okur-larından Yüksel Bayındır, 42. yaşımızı kutladı.
Gazetemize gelerek YENİ ERDEK´in sahibi Mehmet Ertan´ı kutlayan Bayındır, uzun yıllardan beri gazetemizi zevkle ve beğeniyle okuduğunu vurgulayarak, daha nice uzun yıllar başarılarımızın sürekli olmasını diledi.
Aslen İstanbullu olan hayır sever ev hanımı Bayındır, yıllardır yaz tatillerini Erdek´te geçirirken, ilçemiz ile ilgili birçok kurum ve kuruluşa maddi-manevi destekleriyle tanınıyor.

Pazarcı esnafı Ozan Kapçak:, ?Bizim sesimiz oldunuz?

 

Gazetemizin 42. kuruluş yıldönümü için okurlarımızdan da gelen kutlama mesajları bizi mutlu ediyor.
Bu okurlarımız arasında yer alan Erdek ve Bandırma pazarcı esnafından Ozan Kapçak, gazetemize aşağıdaki mesajı gönderdi: 8S. 2´de

?Bandırma ve Erdek´in pazarcı esnafının sorun ve problemlerini en iyi şekilde analiz eden, araştırma, röportaj ve kamera çekimleriyle bu sorunları kamuoyuna ileten, başta değerli ağabeyimiz Önder Balıkçı olmak üzere gazetenin çıkmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Yerel gazetemiz YENİ ERDEK. İyi ki varsınız. Bizim sesimiz, bizim ekmeğimiz oldunuz. Emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler??

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli