Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gazetemize 50. yıl ödülü

Gazetemize 50. yıl ödülü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Balıkesir gezisinde Türkiye Gazeteciler Federasyonunun 32. Başkanlar Konseyi toplantısı ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel gazetecilik başarı ödülleri törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Balıkesir gezisinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu`nun 32. Başkanlar Konseyi toplantısı ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti`nin geleneksel gazetecilik başarı ödülleri törenine katıldı.
Herkesin arzusunun halkını daha güçlü, daha mutlu, daha zengin yapmak olduğunu söyleyen Gül, "Tabii ki bunlar, bütün alanlarda gelişmeyi gerçekleştirirseniz olur. Yoksa güçlü olan, askeri olarak güçlü olur. Ama halkının mutlu olmaması demokrasinin olmaması en büyük noksanlıktır. Sadece ekonomisi güçlü olabilir, otoriter rejimler, katı disiplinler olur, bazı başarılar olur ama o ülkede halkın mutluluğundan bahsedemeyiz. Hepimizin, halkımızın mutlu olarak, en gelişmiş, muasır medeniyetler seviyesine çıkartma arzumuz var. Ordusuyla, ekonomisiyle, demokrasisiyle hukuk standardına ulaşmış, tüm özgürlüklerin yaşandığı bir ülke olursak, hepimiz gururlu oluruz. Dolayısıyla bu uğurda hep beraber çalışmamız gerekir. Bu da el birliğiyle olur" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Gül`e, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, dünyaca ünlü Yağcı Bedir Halısı`ndan bir şilt sundu.
İHA Genel Müdürü ve Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel`in katıldığı törende Cumhurbaşkanı Gül, ödül almaya hak kazanan Balıkesir`in başarılı gazetecilerine plaketlerini verdi.
Bölge basınına olan katkılarından dolayı, gazetemiz Yeni Erdek Gazetesi`ne de 50 yıl ödülü verildi.
Törenin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Balıkesir Havaalanı`ndan Adana uçağıyla İstanbul`a hareket etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli