Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gazetemize kutlamalar

Gazetemize kutlamalar

Gazetemizin kuruluşunun 47. yıldönümü nedeniyle gazetemizi AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetim kurulu üyesi Atilla Zeybek ziyar

Gazetemizin kuruluşunun 47. yıldönümü nedeniyle gazetemizi AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetim kurulu üyesi Atilla Zeybek ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyaretlerde, gazetemiz sahibi Mehmet Ertan ve muhabirimiz Tuncay Ertan ile sıcak bir söyleşi gerçekleştiren misafirlerimiz, Erdek’te yarım asra yakın bir süredir yayın yaşamını sürdüren Yeni Erdek Gazetesi’nin yeni yaşını kutladılar.  

Gerçekleşen ziyaretlerde siyasi partilerin temsilcileri ile çeşitli konular üzerine sohbet edildi. 

Diğer yandan gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Esnaf Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Erdek Ülkü Ocağı Başkanı Arif Kılıç, gazetemize çiçek göndererek yayın hayatımıza başarılar dilediler.  

Yeni Erdek Gazetesi olarak kuruluş yıldönümümüzde gerek bizzat gelerek kutlayan, arayan, çiçek ve mesaj gönderen, bizleri unutmayan herkese teşekkürü borç biliriz. 



Anahtar Kelimeler: Gazetemize kutlamalar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı