Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gazilere ve şehit yakınlarına vefa

Gazilere ve şehit yakınlarına vefa

Aile ve Sosyal Politikalar Balıkesir İl Müdürlüğü, bağlı kuruluşu Altı Eylül Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Balıkesirde bulunan Şehit Yakını ve Gazilere yönelik Bursa gezisi düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Balıkesir İl Müdürlüğü, bağlı kuruluşu Altı Eylül Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Balıkesir`de bulunan Şehit Yakını ve Gazilere yönelik Bursa gezisi düzenledi.
Geziye, Balıkesir`de hizmet veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Görev ve Terör Mağdurları Dayanışma Derneklerinden toplam 90 kişi katıldı.
Bursa gezisine, Aile ve Sosyal Politikalar Balıkesir İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sakallı, Altı Eylül Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Bedrettin Şahin, Dernek yetkilileri ile Aile ve Sosyal Politikalar personelleri eşlik etti.
Alanında uzman iki rehber ile birlikte Padişahlar şehri Bursa`da Osman Gazi, Orhan Gazi ve Emir Sultan türbeleri, Ulu Cami ve Yeşil Cami ziyaret edildi. 
Karesi Turizm`in ulaşım sponsoru olduğu geziye katılan ailelerin geziden oldukça memnun oldukları gözlendi. 
Aileler, bu geziyi organize edenlere teşekkür ederken, devletin kendileriyle ilgilenmelerini çok büyük bir vefa örneği olarak gördüklerini ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli