Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Geceleri zifiri karanlık

Geceleri zifiri karanlık

Bu sahaya yazık oluyor!

Erdek´in "Çuğra" bölgesi girişinde, yıllar önce BANVİT A.Ş. tarafından yaptırılıp Erdek´e armağan edilen basketbol sahasının bakımsızlığı tepki çekiyor.
Vatandaşlar, bu sahada hiçbir ışıklandırma olmaması nedeniyle geceleri, buraya basketbol oynamak için gelen çocuklar ve gençlerin, bisiklet veya telefonlarının ışığını kullanarak spor yapmaya çalıştıklarını vurgularken, şunları söylediler:
"Çuğra bölgesinde hemen hemen hiç park veya spor alanı yok. Spor yapmaya elverişli tek alan burası. Geceleyin karanlık olması nedeniyle buradaki tribünlerde de içki içiliyor, başka uygunsuz durumlar yaşanıyor. Tribünler, şişe kırıklarıyla dolu. Durumu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ilettiğimizde, ilgilenmeyerek, ´Bizim görevimiz değil, Erdek Belediyesi´ne söyleyin´ diyorlar. Böyle görev anlayışı olur mu? Yazın, Erdek´e gelen tatilcilerin çocukları, bu bölgede spor yapamayacak mı?"
Önceki yıllarda, bu sahada BANVİT A.Ş. tarafından "Sokak Basketbolu Turnuvaları" düzenlenmiş ve büyük ilgi görmüştü
Haber : Önder Balıkçı



Hilmi Kaza
23.06.2018 22:17:51
Umarım Erdek basit bir aydınlatma sorununu çözer. Çünkü gençlerin spor yapmaya ihtiyacı var. Elimizdeki değerler sahip çıkmak önemli. Banvit gibi yöremizin gururu ve bir çok genç oyuncuyu basketbolumuza kazandırmış takımın da kayıtsız kalmayacağını düşünüyoruz.

Anahtar Kelimeler: Geceleri zifiri karanlık
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli