Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Geçici yuva arama ilanları eskide kaldı

Geçici yuva arama ilanları eskide kaldı

Bu dönemlerde şehirleşme ve doğada kopmamızla birlikte hayvanlara düşkünlüğümüzde artık özellikle sadık dostlar olan köpeklere. Sadık dostlar hayatımıza girince çok değerli bir yer alıyorlar. Onlarla uzun uzun vakit geçirip yürüyüşler ve eğitimleriyl

Bu dönemlerde şehirleşme ve doğada kopmamızla birlikte hayvanlara düşkünlüğümüzde artık özellikle sadık dostlar olan köpeklere. Sadık dostlar hayatımıza girince çok değerli bir yer alıyorlar. Onlarla uzun uzun vakit geçirip yürüyüşler ve eğitimleriyle uğraşmalısınız. Maalesef ülkemizde evcil hayvanlarla gidebilecek yerler çok sınırlı onlarla seyahate alışveriş merkezine otobüse restorana vb yerlerde gitmek yasak.

Zorunlu bir seyahate gitmeniz gerekebilir ve sadık dostunuzdan ayrı kalmanız bir yana ona geçici güvenilir bir yuva bulmanız oldukça zor. Üstelik bu geçici yuvada gözünüz arkada kalabilir. Sadık dostunuzun eğitimi ve ilgisiyle ilgili kafanızda birçok soru işareti kalmaması için Köpek pansiyonu olarak ortaya çıktık. Alman Kurdu, Alman Çoban Köpeği gibi her cins köpeklerinizi ağırlıyoruz. Ayrıca pansiyonumuzda Köpek eğitimi de vermekteyiz.

Bu sayede uykularınızı kaçıracak kadar sadık dostunuza geçici yuva aramak için birçok yöntemlere gerek kalmadan hemen pansiyonumuza sadık dostlarınızı gözünüz arkada kalmadan bırakabilirsiniz. Ayrıca eğitimiyle ilgilenemediğiniz dostlarınız içinde Eğitim hizmeti vermekteyiz.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false