Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gelişim Uzmanından Manyasta seminer

Gelişim Uzmanından Manyasta seminer

Manyas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde zihinsel gelişim uzmanı Ziya Baran Manyas Belediye toplantı salonunda öğrenci, öğretmen ve velilere ayrı ayrı kişisel gelişim konularında eğitici bilgiler verildi.

Manyas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde zihinsel gelişim uzmanı Ziya Baran Manyas Belediye toplantı salonunda öğrenci, öğretmen ve velilere ayrı ayrı kişisel  gelişim konularında eğitici bilgiler verildi.
Velilere yönelik düzenlenen konferansa Manyas Kaymakamı Nesim Işık, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, başkan yardımcısı Hasan Demircan, Milli Eğitim Müdür Vekili Veli Darova ve öğrenci velileri katıldılar. Kişisel başarı ve gelişim  konularında 11 yayımlanmış kitabı bulunan ve bugüne kadar 80 ilde düzenlenen 1500 seminerde bir milyon kişi ile buluşan Ziya Baran, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı ve motivasyon konularında seminer verdi. Seminer sonrası Ziya Baran, verdiği seminer nedeniyle Manyas Kaymakamı Nesim Işık tarafından plaketle ödüllendirildi. 
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli