Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Genç muhtar adayı Atatürk mahallesine talip

Genç muhtar adayı Atatürk mahallesine talip

Erdek´in en genç muhtar adayı Nadir Tuna Atatürk Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu açıkladı.

Erdek´in en genç muhtar adayı Nadir Tuna Atatürk Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu açıkladı.

28  yaşında olan Nadir Tuna, ?Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul´u fethetti , sorumluluk almak için ileri yaşlara sahip olmaya gerek yok" dedi.

Gazetemizi ziyaret eden muhtar adayı Tuna Atatürk Mahallesinin ismi gibi kendisinin de özel ve güzel olması için çalışacaklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü "Her zaman sosyal hayatın içinde oldum ve aktif siyasette yer aldım. Bu nedenle bütün siyasi partilerle ve sivil toplum kuruluşları ile az veya çok samimi dostluklarım oldu. Resmi kurum ve kuruluşlarla tanışıklığım oldu. Hiçbir zaman neme lazımcı olmadım. Elimden geldiği dilimin döndüğü kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalıştım. Hayatımın her döneminde vatanıma, milletime,topluma faydalı bir birey olabilmek için uğraştım.

Mahallenin sorunlarını biliyorum. Muhtar olduğum zaman belediye ve resmi kurumlarla mahallemizin en güzel biçimde hizmet alabilmesi için elimden geleni yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi; "Sizler, yani yeni Türkiyenin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

Nadir Tuna kimdir?

1991 yılında Erdek´te doğan, evli ve bir çocuk babası Tuna ilçemizde esnaflık yapıyor.

Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli