Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Genç MÜSİAD´tan bir protokol daha imza altına alındı

Genç MÜSİAD´tan bir protokol daha imza altına alındı

Balıkesir Altıeylül 100. Yıl MTAL Müdürlüğü ile Genç MÜSİAD arasında ?Balıkesir Altıeylül 100. Yıl MTAL öğretmen ve öğrencilerinin sanayideki gelişmeleri takip etme ve okul sanayi bağını güçlendirme amaçlı eğitim, sanayideki işletmelere saha gezisi ve fua

Balıkesir Altıeylül 100. Yıl MTAL Müdürlüğü ile Genç MÜSİAD arasında ?Balıkesir Altıeylül 100. Yıl MTAL öğretmen ve öğrencilerinin sanayideki gelişmeleri takip etme ve okul sanayi bağını güçlendirme amaçlı eğitim, sanayideki işletmelere saha gezisi ve fuar gezileri çalışmaları yapılmasına yönelik farkındalık oluşturma? projesi protokolü imzalandı.
Altıeylül 100. Yıl MTAL´de gerçekleştirilen protokol imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Balıkesir MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız, Genç MÜSİAD Başkanı Abdürrahim Çiftçi ve Yönetim Kurulu, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İslam Aktepe ve Fatih Aka, 100. Yıl MTAL Müdürü Ayhan Kılıç, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, protokolün Türkiye´nin ve Balıkesir´in ekonomik anlamda gelişimine, nitelikli eleman yetiştirilmesine katkı sağlayacağını açıkladı.
Balıkesir Altıeylül 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nün, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün ?Okul-Sanayi İşbirliği Balıkesir Modeli? ile en üst düzeyde sağlanması amacıyla imzalanan protokol gereği, Genç MÜSİAD faaliyet ve tecrübelerini Balıkesir Altıeylül 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine aktarmak için ?Genç Müsiad Tanıtım Günleri? düzenleyecek.
Balıkesir Altıeylül 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Genç MÜSİAD tarafından belirlenen işletmelerde staj yapmaları ve mezun olduktan sonra bu işletmelerde istihdamı sağlanacak.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli