Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Genç kızı öldürüp kaçtılar

Genç kızı öldürüp kaçtılar

Edremitte, hastanedeki tedavisinin ardından evine dönmek üzere yola çıkan İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Cansu Ürer, plaka ve sürücüleri belirlenemeyen bir kamyonet ve otomobilin çarpması sonucu...

Edremit`te, hastanedeki tedavisinin ardından evine dönmek üzere yola çıkan İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3`üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Cansu Ürer, plaka ve sürücüleri belirlenemeyen bir kamyonet ve otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Cansu Ürer, önceki gün öğlen saatlerinde Öğretmenevler Mahallesi, Sıdıka Öğretmen Caddesi`ndeki evlerinde oturduğu sandalyenin bacağının kırılmasıyla düşüp belini incitti. Ürer, tedavisi için taksiyle stajını yaptığı Burhaniye Devlet Hastanesi`ne gitti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından genç kız, tomografi cihazı olmadığı için Edremit`e gönderildi.
Edremit Devlet Hastanesi`nde tomografi çektiren Ürer, saat 20:00 sıralarında evine dönmek için minibüslerin geçtiği Edremit- Balıkesir karayolu, Hastane Kavşağı`na geldi. Burada yolun karşısına geçmek isteyen Ürer`e, önce bir kamyonet, ardından da lacivert renkli bir otomobil çarpıp, kaçtı. Ürer, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Cansu Ürer`in cansız bedeni, polis ve savcının incelemesinin ardından Edremit Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırıldı. Ürer`in cenazesi, dün kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na gönderildi.
Polis, Ürer`e çarpan her iki aracın plaka ve sürücüsünün tespit edilip, yakalanabilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Ürer çiftinin 2 çocuğundan biri olan ve ebelik hayaliyle yanıp tutuştuğu öğrenilen İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3`üncü sınıf öğrencisi Cansu`nun cenazesinin bugün annesinin memleketi olan Manisa`nın Soma İlçesi`nde toprağa verileceği öğrenildi.                AJANS 10

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false