Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Genç Uz, bugün toprağa veriliyor

Genç Uz, bugün toprağa veriliyor

Serdar 5 Gemisinin sahibi Necdet Uzun oğlu Onur Uz, tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini 6 gün sonra kaybedip dün vefat etti.

Serdar 5 Gemisinin sahibi Necdet Uz`un oğlu Onur Uz, tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini 6 gün sonra kaybedip dün vefat etti.
Akraba ziyareti dönüşünde Onur Uz'un kullandığı araç kaza yaptı. Araçtan arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan genç Onur Uz yaşam mücadelesini dün kaybetti.
Beraberindeki arka-daşları ile Marmara'dan Topağaç`a giderken, Marmara İlçesi ile Topağaç Köyü arasında 6.km de aracı mıcıra kapılarak direksiyon hakimiyetini kaybeden Onur Uz, aracıyla takla attı.
Araç içinde bulunan diğer arkadaşlarının yardımı ile otomobilden çıkartılıp, telefon ile istenilen yardım sonrası Ada deniz anbulansı ile getirildiği Erdek`ten ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
Cumartesi gününden bu yana hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Uz, verdiği yaşam mücadelesini 6. günün sonunda kaybetti. Genç Uz`un cenazesi bugün Marmara Adası Topağaç Köyü`nde toprağa veriliyor.
Kazada yaşamını kaybeden Onur kardeşimize allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu