Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gençer, Fen İşlerinin kış takvimini açıkladı

Gençer, Fen İşlerinin kış takvimini açıkladı

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kış mevsimi çalışma takvimini açıkladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kış mevsimi çalışma takvimini açıkladı.
Ayvalık Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Rahmi Gençer ?Altı bölgede Zeytin Evleri Mevkii´nde Ayvalıkgücü Belediyespor´un futbol sahası yolu, Hamdibey Mahallemizde, Alibey Adası´nda tamirat çalışmaları, 150 Evler Mahallesi´nde kilit parke yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Alibey Adası´nda dere yataklarına duvar örüyoruz. Ayvalık Altınova, Küçükköy ve şehir merkezinde yağmur suyu kanallarının temizliğini yapıyoruz. Laka Deresi ıslah çalışmalarımız sürüyor. Sıcak asfalt dökme çalışmaları Altınova´da başladı ve Kasım ayı sonuna kadar sürecek. Aynı ekip, Küçükköy çöplük yolu, Armutçuk son durağa giden dolmuş yoları. 150 Evler Dolmuş yolu, Şeytan Sofrası yolunda yine asfalt dökme çalışmalarına devam edecek´´ bilgisi verdi.
At arabacılar ve sebze hali için de Ocak ayında ihale aşamasına gelineceğini açıklayan Gençer, ?Bu projeleri yeni yaz sezonuna hazırlamayı planlıyoruz. Yol sorununu elimizden geldiği kadar hızla çözmeye çalışıyoruz.? dedi.
Gençer´in konuşmasından sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Ek gündem Maddesinde ise yapımı süren Gençlik Merkezi´nin adı 19 Cihan Şişman Gençlik Merkezi olarak belirlendi. Altınova´da kurulumu tamamlanarak inşaat geçme aşamasına gelinen OSB için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bölge halkının desteğinin alınması adına tüm mütevelli heyetinin 1500 lira vermesi, Ayvalık Belediyesi´nin hissesine düşen 300 bin lira vermesi görüşüldü ve kabul edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli