Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gençer, belediyenin bayan çalışanlarına karanfil

Gençer, belediyenin bayan çalışanlarına karanfil

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm Bel Sen ve Belediye İş Sendikası işyeri temsilcileri kadın üyeleriyle birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm Bel Sen ve Belediye İş Sendikası işyeri temsilcileri kadın üyeleriyle birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret etti.
Başkan Gençer kendisini ziyaret eden belediyenin kadın çalışanlarına karanfil dağıtıp onlarla birlikte pasta kesti.
Tüm Bel Sen Ayvalık Belediyesi İşyeri Temsilcisi Server Kurt ve Belediye İş Sendikası Temsilcisi İsmail Yeniköylü, “Belediye başkanımızın programının yoğun olduğunu bildiğimiz için ve 8 Mart Pazar gününe rastladığından kadın üyelerimizle kendisini 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla bugün ziyaret ettik.” dediler.
Başkan Gençer sendika temsilcileri ile belediyenin kadın çalışanlarını kabulünde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ayvalık Belediyesi’nin özelliği çalışan ve sorumluluk alan bayan sayısı gayet yüksek. Bu durum Ayvalık’ın ne kadar medeni bir şehir olduğunu, ne kadar hoşgörülü, çağdaş bir kent olduğunu gösteriyor. Çalışan kadınlarımızın üretimde olması çok önemli o yüzden ben hepinizi tebrik ediyorum. Kiminiz aile bütçesine katkıda bulunuyorsunuz, kiminiz de ailenizi yönetiyorsunuz. Yaklaşık bir yıllık belediye başkanlığı yapıyorum, erkekler kızmasın ama kadın çalışanlarımızdan çok verim alıyoruz, erkeklerden de aynı verimi bekliyorum. Kadın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki kadınlar var. Kadın olmasaydı dünyanın tadı hiçbir zaman olmazdı diye düşünüyorum.”
Kadına yönelik şiddete de dikkat çeken Gençer, şiddeti yapanları bir kez daha esefle kınadığını söyledi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı