Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gençer´den Büyükşehir Başkanı Kafaoğlu´na Ayvalık brifingi

Gençer´den Büyükşehir Başkanı Kafaoğlu´na Ayvalık brifingi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Olağan Meclis Toplantısı sonrası, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile makamında kent sorunlarını detaylı bir şekilde dile getiren bir saatlik görüşme gerç

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Olağan Meclis Toplantısı sonrası, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile makamında kent sorunlarını detaylı bir şekilde dile getiren bir saatlik görüşme gerçekleştirdi.
Başkan Gençer, kentin en büyük sorunları kanalizasyon, yol yapım hizmeti ve ulaşımın yanı sıra doğalgaz, Altınova´da kurulacak olan Ayvalık Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Altınova açılması planlanan Kadın Açık Cezaevi, zeytinlik alanları, Tabiat Parkı, maden arama tehlikesi gibi birçok konuyu masaya yatırdı.
Kent genelinde halk sağlılığını tehdit edecek duruma gelen Kanalizasyon konusunda detaylı rapor hazırlayan Başkan Gençer, acil çözüm istediklerinin altını çizdi ve bu konuda her türlü desteği verebileceklerini söyledi.
Ayvalık´ın temiz havasının korunması için kentin doğal gaza çok ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Gençer, bu konuda Ayvalık halkının talebinin yerine getirilmesini isterken, Başkan Kafaoğlu, Ayvalık Belediye meclisinin doğal gazın Ayvalık´a kazandırılması konusunda aldığı kararı desteklediklerini bu hizmeti el birliği ile yakın zamanda Ayvalıklılara sunacaklarını söyledi.
Görüşmenin sona ermesini takiben basına bilgi veren Başkan Gençer, yapılan ziyaretin çok olumlu geçtiğini ve nasıl daha iyi hizmet verebileceklerini konuştuklarını söyledi.
Kafaoğlu´nun Ayvalık sorunlarına yapıcı gözle baktığını ve önümüzdeki yakın süreçte Ayvalık´a iade-i ziyarette bulunarak, sorunları yerinde görmek istediğini dile getiren Gençer, Kafaoğlu´na ziyaret için teşekkür ettiğini ifade etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli