Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gençer´den Onyedi Eylül üniversitesinde konferans

Gençer´den Onyedi Eylül üniversitesinde konferans

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde, İşletme ve Ekonomi Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları Anonim Şirketi(BAGFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, öğrencilere girişimciliği an

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde, İşletme ve Ekonomi Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları Anonim Şirketi(BAGFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, öğrencilere girişimciliği anlattı. Kendi yaşam öyküsü üzerinden girişimciliğin önemini dile getiren Gençer, ?Girişimcilikte başarıyı, eğitim sonunda elde edilen deneyimler getirir. Ama meslekte başarıya ulaşmanın en önemli etkenlerinin başında Türkçeyi iyi kullanmak gelir. Eğer başka bir dili iyi şekilde kullanmak istiyorsanız, öncelikle kendi dilinizi iyi kullanmak zorundasınız? dedi.
Girişimcinin, kendini kabul ettirmesi gerektiğine dikkat çeken Gençer, şöyle konuştu:
?Girişimcilik için aynı zamanda karşı tarafın sizin farkına varacağı niteliğe sahip olması gerekiyor. Tabii, sabretmesini, ne zaman hücum edeceğinizi de bilmelisiniz. Nerede olursanız olun, itiraz hakkınızı kullanmalısınız. Girişimcilikte itiraz hakkı, kırılma noktası yaratmaması açısından önem taşımaktadır. Girişimciyken, her şeye hazırlanıp gitmeniz gerekiyor. Bir şeye karar verdiğinizde zorlanmayı bileceksiniz ve kararlı olacaksınız. Disiplinli, gözlemci ve sentezci olmanız gerekiyor. Aynı zamanda sabırlı da olmalısınız.?
Konferansın sonunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, BAGFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer´e plâket ve anı tabağı verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli