Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gençler ?Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz??

Gençler ?Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz??

Erdek Belediyesi tarafından sadece gençlerin katılabileceği ?Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz?? konulu yarışma düzenlendi.

Erdek Belediyesi tarafından sadece gençlerin katılabileceği ?Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz?? konulu yarışma düzenlendi.
Tüm dünyada ve ülkemizde devam eden korona virüs salgını nedeniyle 23 Nisan´da olduğu gibi, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı da bu yıl meydanlarda coşkuyla kutlayamayacağız.
Türk ulusuna bağımsızlık mücadelesini hatırlatan bayramlarımızın salgın nedeniyle coşkuyla kutlanamaması üzerine çalışma başlatan Erdek Belediyesi, gençler için güzel bir projeye imza attı.
Bu yıl 101. yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Erdek Belediyesi, gençlerin katılabileceği ?Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz?? konulu video görüntülü yarışma düzenledi.
Yarışma hakkında bilgi veren Erdek Belediye Başkanlığı, ?Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı O´na ne söylemek isterdiniz? 

Hissettiklerinizi, temennilerinizi ona anlatmak istediklerinizi 1 dakikalık video çekerek bize gönderin.? açıklaması yaptı.
Yarışmaya 2000-2007 doğum tarihli Erdek´li gençlerin katılabileceğini, son başvuru tarihini ise 14 Mayıs 2020 Perşembe günü olarak açıklayan Erdek Belediye Başkanlığı, jüri tarafından değerlendirilecek olan videolarda dereceye giren gençlerimizden Birinciye; Bisiklet, İkinciye; Tablet Bilgisayar, Üçüncüye; Atatürk´ün Nutuk kitabının hediye edileceğini duyurdu.
1 dakika olarak hazırladığınız videolarınızı basinyayin@erdek-bld.gov.tr adresine adı ve soyadı, doğum tarihi ile telefon numaranızı ekleyerek gönderebilirsiniz.
Haber Merkezi

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı