Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Gençler gelecek için umut verdi

Gençler gelecek için umut verdi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Karesi Bey Gençlik Hizmetleri Projesi kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

Düzenlenen İftar programına Vali Ersin Yazıcı, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Müftüsü Ramazan Topcan, Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
İftar programında bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğin oluşumunda manevi değerlerin önemine değinen Vali Yazıcı, gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan nesillerin yetişmesi için gayret gösterenlerin her daim yanlarında olduklarını ve böylesi etkinliklerin gelecek nesillerin şekillenmesi adına büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Bu buluşma vesilesi ile birlik kardeşlik duygularının daha da kuvvetlendiğini ve manevi anlamda bereketlendiğini belirten Vali Yazıcı,"Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Gençlerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bizler gençlerimizi seviyoruz, her zaman gençlerimizin yanındayız. Devlet olarak, tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanında olacağımızı, kendilerine her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha ifade ediyorum." dedi.
İftar yemeği sonrası, Karesi Müftülüğü´nün düzenlediği "Karesi Bey Gençlik Hizmetleri" Projesinde en yüksek puanı toplayan 72 genç bisiklet, spor ayakkabısı ve kol saati ile ödüllendirildi.
Karesi İlçe Müftülüğü´nün camileri daha fonksiyonel hale getirerek, şehrin ve mahallenin kalbi haline dönüştürmek, gençleri cami cemaatinin asıl unsurları haline getirerek camilerin manevi imarına katkı sağlamak, gençleri milli-manevi değerlerle donatıp sağlam ve sahih dini bilgilerle eğiterek, İslam dininin ruhuna aykırı dini akımlara karşı kendilerini koruyabilecek seviyeye yükseltip bid´at ve hurafelerden uzak bir hayat sürdürmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen "Karesi Bey Gençlik Hizmetleri" Projesi finali Karesi Yıldırım Camiinde yapıldı. Finalde en yüksek puanı toplayan 72 gence bisiklet, spor ayakkabısı ve kol saati hediye edildi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli