Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gençler yaz spor okullarına akın ediyor

Gençler yaz spor okullarına akın ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları başladı. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce, yaz dönemi tüm ilçelerdeki tesislerde gerçekleştirilecek GSB

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları başladı. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce, yaz dönemi tüm ilçelerdeki tesislerde gerçekleştirilecek GSB Spor Okullarına gençler yoğun ilgi gösterdi. 
Çocuk ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen GSB Spor okulları 17 farklı branşta olacak. 
Atletizm, basketbol, güreş, tenis, jimnastik, judo, taekwondo, futbol, boks, triatlon, bisiklet, eskrim, masa tenisi, karate, okçuluk, badminton ve yüzme branşlarında eğitimler yoğun ilgiyle başladı. 
Altıeylül Sultan Alparslan Kültür Merkezi yanındaki alana ve Karesi Millet Bahçesine kurulan havuzlarda, çocuklar ve gençler hijyen şartlarda uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi alıyor. Bu kapsamda, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde haftanın 7 günü uzman antrenörler eşliğinde birçok branşta verilecek eğitimlerle beraber her gün farklı etkinlikler düzenlenecek. Böylece gençler yaz dönemini hem eğlenerek hem de spor kültürünü öğrenerek geçirecek. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Gençler okullarına ediyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli