Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gençlik Merkezleri sahaya iniyor

Gençlik Merkezleri sahaya iniyor

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve gençlik merkezleri müdürlerinin yer aldığı video konferans görüşmesi yapıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve gençlik merkezleri müdürlerinin yer aldığı video konferans görüşmesi yapıldı.
Toplantıda gençlik merkezlerinde, normalleşme sürecinde alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü´nce düzenlenen, korona virüs normalleşme süreci çerçevesinde 1 Haziran itibariyle 81 İlde faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmesi planlanan Gençlik Merkezleri için gerçekleşen video konferans toplantısına Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu katıldı.
Normalleşme sürecinde alınacak tedbirler ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, önlemlerin sürmesini ve maske, sosyal mesafe, temizlik üçlüsüne dikkat edilmesini istedi.
Türkiye´nin, yeni normal hayata ilişkin en büyük adımı bugün attığını işaret eden Topoğlu, ?Yeni normalde özellikle maske, sosyal mesafe ve temizlik üçlüsünün ihmal edilmemesi ve herkesin kurallara harfiyen uyması gerekiyor. Virüs varlığını hala devam ettiriyor. Korona virüs ile mücadelede başarının devamının bu tedbirlere uyulmasına bağlı. Gençlik merkezlerimizde, sosyal mesafeye dikkat ederek sınırlı sayıda gencimize hizmet vermeye başlayacağız. Buralarda alınacak tedbirler kapsamında, gençlerimizin kuruma giriş-çıkışta ve gün içinde ateşleri kontrol edilecek. Sınıf ve bekleme alanlarında sosyal mesafe kuralı gözetilecek. Temizlik ve hijyene dikkat edilerek dezenfekte işlemleri gerçekleştirilecek. Daha sağlıklı günler için bu belirlenen şartlar dahilinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli