Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gençlik ve Spor Bakanı Balıkesir´de

Gençlik ve Spor Bakanı Balıkesir´de

Çeşitli programlara katılmak üzere Balıkesir´e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Balıkesir´e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı ve il protokolü tarafından Valilik önünde karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ziyarette ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Yazıcı ve beraberindekiler ile birlikte valilik makamına geçtiler.
Ziyaret sırasında Bakan Dr. Osman Aşkın Bak´a, ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Sayın Osman Aşkın Bak´ın, programları dâhilinde Türkiye´yi Doyuran İl Balıkesir´e geldiğini, büyük bir nezaket örneği olarak Valiliğimize de ziyarette bulunduğunu, bu anlamda şahsı ve Balıkesirliler olarak teşekkürlerini arz etti.
Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarını barındıran Balıkesir´in, adeta cennetten bir köşe olduğunu ifade eden Vali Yazıcı," Balıkesir´in görülmeye değer muhteşem şelaleleri, yeşilin farklı tonlarını sunan Kaz Dağları ve her biri saklı birer hazine olan ormanları, keşfetmek ve unutulmaz bir deneyim yaşatmak için hazır! Balıkesir her mevsim bir başka güzellik sergiler. Kışın beyaz örtülere bürünen doğa, baharda ve yazda çiçeklerle donanır. Kültürel birikimi ile büyüleyici bir atmosfere sahip olan Balıkesir her mevsim görülmeye değer? Farklı bitkileri ile gastronomi meraklıları için de heyecan verici bir destinasyondur. Deniz ve güneşin muhteşem dansından biraz uzaklaşmak isterseniz de, Balıkesir, kitap olup tüm güzelliklerini anlatmaya hazır." şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ise konuşmasında Gençlik ve Spor Bakanlığının Balıkesir´deki yatırımlarını yerinde görüp, değerlendirip ve geleceğe yönelik projeleri birlikte görüşmek ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere Balıkesir´de bulunduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Balıkesir´deki diğer programlara katılmak üzere Valilikten ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli