Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Balıkesir´de

Gençlik ve Spor Bakanı  Kasapoğlu Balıkesir´de

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Balıkesir´in Altıeylül ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu´nun beton atma törenine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Balıkesir´in Altıeylül ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu´nun beton atma törenine katıldı.
Altıeylül Belediyesi, Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nun katılımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu´nun beton atma törenini gerçekleştirdi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu ilçeye yapılacak olan ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyor. Yüzme havuzunun yanında, çerisinde birçok sosyal alanı barındıran tesis, her yaştan vatandaşlara hizmet verecek.
Törende konuşan Bakan kasapoğlu, Balıkesir´i sporda 10 numara bir il haline getirecekleri sözünü verdi.
Kendilerini eser siyasetinin temsilcileri olarak tanımlayan Bakan Kasapoğlu, ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, içerisinde bulunduğu Millet Kıraathanesiyle zihinlere hitap edecek. Kafeteryalarıyla sosyalleşme açısından önemli misyonu ifa edecek. Ve bununla birlikte pek çok branşa hizmet verecek tesisleriyle bu ülkenin çocuklarının bir tanesinin dahi heba olmasına gönlümüz razı olmaz. O yüzden her birinin yeteneğine göre, her birinin tercihine göre her türlü hizmeti buralarda sunacağız.? dedi.
Konuşmaların sonunda Bakan Kasapoğlu beraberinde milletvekilleri, siyasiler ve protokol üyeleri ile birlikte platformlardaki butonlara basarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu´nun betonunun dökümünü gerçekleştirdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli