Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri Bandırma´da buluştu

Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri Bandırma´da buluştu

Aralarında Erdek Gençlik ve Spor Müdürü´nün de yer aldığı 4 ilçenin Gençlik ve Spor Müdürleri Bandırma´da buluştu.

Aralarında Erdek Gençlik ve Spor Müdürü´nün de yer aldığı 4 ilçenin Gençlik ve Spor Müdürleri Bandırma´da buluştu.
Erdek, Bandırma, Gönen, Susurluk ve Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerini kapsayan Marmara Bölgesi Değerlendirme toplantısı Bandırma İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde ve İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya Spor Hizmetleri Şube Müdürü İhsan Görmez, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salman Koçu, Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kudret Egen, Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Demirtaş, Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya katıldı.
Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, gençlik ve spor faaliyetleri ile tesislerin son durumu değerlendirilerek yaşanılan sorunlar ve talepler dile getirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada ?Korona virüs salgını nedeniyle bazı etkinliklerimizi online olarak sürdürdük. Sosyal mesafe gözetilerek yaptığımız aktivitelerle çocuklarımız ve gençlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar personelimizin, özellikle sporcularımızın önerilere ve kurallara yüksek derecede uyumunu gördük. Bu da bizi mutlu etti. İşlerimizle, çalışmalarımızla ve birimizle olan ilişkilerimizi Covid-19 gerçeği ve sosyal mesafeyi gözeterek yeniden kurguladık. Buna dikkat etmeye devam edeceğiz. Bu dönemde tesislerimizi inceleyerek eksiklerimizi gidermeye yatırımları ve yapım süreçlerini hızlandırmaya gayret ettik. Bundan sonra da çalışmalara devam edeceğiz. Gayretli çalışmalarımız dolayısıyla sizleri ve tüm personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? dedi. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı