Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gençlik ve sportif çalışmalar değerlendirildi

Gençlik ve sportif çalışmalar değerlendirildi

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve planlanan çalışmalar ile yatırımlar Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığındaki toplantıda değerlendirildi.

Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Özalp ile şube müdürleri ve birim müdürleri katıldı. 
Toplantı Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Özalp’in sunumu ile başladı. Sunumda Müdürlük ile ilgili genel bilgiler veren Müdür Özalp, İl genelinde 85 aktif tesis olduğunu belirterek, 91 bin 553 sporcunun bulunduğu Balıkesir’de 323 kulüp ve profesyonel liglerde mücadele eden 29 takım ile birlikte çeşitli projeler gerçekleştirildiği bilgisini verdi. Sunumda gençlik hizmetleri, sportif faaliyetler, yurt hizmetleri, spor turizmi ve yürütülen spor projelerinin yanı sıra; Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında dereceye giren sporcularla ilgili bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca Balıkesir’e spor alanında güç kazandıracak tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin son durumları görüşüldü.  
Vali Şıldak, spor alanındaki ihtiyaçların da ele alındığı toplantıda 2022 yılında Balıkesir’de eğitim, sağlık ve spor alanında çok güzel çalışmaların yapıldığını ifade etti. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliklere katılmaya, gençlerle bir araya gelmeye özen gösterdiğine vurgu yapan Vali Şıldak, toplumun bir çok kesimine yönelik yürüttüğü çalışmalara bakıldığında, kapsamı geniş bir ağı olan müdürlüğün çalışmalarını ve yatırımlarını yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.   
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı