Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GESTAŞ deniz seferlerine 2 yeni hat daha ekliyor

GESTAŞ deniz seferlerine 2 yeni hat daha ekliyor

Başkan Aksoy müjdeyi verdi: GESTAŞ 2. yeni hattı daha hizmete sokuyor.

Başkan Aksoy müjdeyi verdi: GESTAŞ 2. yeni hattı daha hizmete sokuyor. 
Erdek ve adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ, Narlı-Tuzla ile Narlı-Marmara Adası arasında 2 yeni hattı daha hizmete sokabilmek için çalışma başlattı. 
Erdek-Balıklı ile Avşa-Marmara arasında yolcu ve araç taşımacılığı işini yürüten GESTAŞ’ın, 2. etap yeni taşıma planına göre Narlı-Tuzla ve Narlı-Marmara arasında 2 yeni hatla hizmet vermek için başlattığı çalışmalarda sona gelindi. 
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Erdek-Adalar arası deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ firmasının, Tuzla-Narlı, Marmara-Narlı hattı seferlerini yeni yılla birlikte başlatacağını söyledi. 
GESTAŞ’ın 2. etap yeni hat planı ile özellikle Narlı-Tuzla hattının devreye girmesiyle Paşaliman Adası’nda yer alan 5 yerleşim yerinde yaşayan vatandaşların ada ile kara arasındaki ulaşım sorununun kökten çözüleceğini ifade eden Başkan Aksoy, “Narlı-Marmara arasında oluşacak yeni hat zamanla beklentiye göre Poyrazlı üzerinden Marmara hattında ulaşımı daha da kısa süreye indirecek.” dedi. 
GESTAŞ'ın Narlı-Tuzla ve Narlı-Marmara hatlarının devreye girmesini takiben, gelecekte Narlı-Yiğitler arası için yeni bir hattın daha devreye girebileceği öngörülüyor. 
Narlı-Marmara hattı deniz seferinin başlamasıyla, adaya ulaşmak isteyenlerin ulaşım süresi % 50 daha da kısalacak. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: GESTAŞ deniz seferlerine ekliyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli