Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gezi yatı Breeze ilgi görüyor

Gezi yatı Breeze ilgi görüyor

Güney Marmara Bölgesinin turizm cenneti Erdek´e gelen tatilcilerin yeni tutkusu, bu sezon hizmete giren Breeze Gezi Teknesi oldu.

Güney Marmara Bölgesinin turizm cenneti Erdek´e gelen tatilcilerin yeni tutkusu, bu sezon hizmete giren Breeze Gezi Teknesi oldu.
Ege ve Akdeniz´de olduğu gibi Erdek-Kapıdağ Yarımadası ile adalara mavi turu getiren Brezee Tekne sayesinde, mavi sularda gezintiye çıkanlar adaların muhteşem koylarında denize girme şansını yakalıyor.
Denizi, güneşi ve kumuyla ünlü Erdek´te adalara tur düzenleyen gezi teknesine akın eden tatilciler, her şey dahil sistemi ile sadece 50 lira ücret karşılığında yemek, salata ve diğer menüleri ile karınlarını doyururken, Paşaliman ve Avşa adasının koylarında özgürce denize girip, güneşlenme fırsatını buluyor.
Teknede hergün görev yapan Dj. Samet´in birbirinden hareketli müzikleriyle coşkuyla eğlenen tatilciler, hazırlanan programlardaki birbirinden heyecanlı animasyon ve yarışmalarla da coşkularını zirveye taşıyor.
Saat 13.30´dan akşam saat 19.00´a kadar farklı bir dünyanın kapısını aralayan tatilciler, tur sonunda ise ilçeye mutlu bir şekilde dönüyor.
Bu sezon Erdek turizmine farkındalık yaratmak amacıyla günübirlik gezi teknesi ile turlar düzenlediklerini belirten Kaptan Ali Öksüz, her şey dahil sistemiyle çok düşük fiyatlara yolcu taşıdıklarını, tekne de kaliteli hizmet verildiğini belirterek, geceleri de ayrı bir kompset ile mehtap turları düzenleyeceklerini belirtti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli