Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

GMKA destekli ?Proje Döngüsü? Eğitimi bitti

GMKA destekli ?Proje Döngüsü? Eğitimi bitti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 23 personelinin katıldığı ?Proje Eğitimi? tamamlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 23 personelinin katıldığı ?Proje Eğitimi? tamamlandı.
GMKA´nın desteklediği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Proje Döngüsü? eğitimine katılan 23 personel sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne kaynak aktarması aşamasında düzenlenen proje döngüsü eğitiminin personele büyük kolaylık sağlayacağının altını çizen Genel Sekreter Osman Yenidoğan, ?Bu eğitimin amacı personelin niteliklerinin artırılması, Avrupa Birliği ve diğer uluslararası kurum ve ajanslara proje hazırlamasının yaygınlaştırılmasıdır. Eğitimlerde; proje, mantıksal çerçeve, sorun ağacı, hedef ağacı, bütçe, maliyetlendirme vb gibi proje anlamında nelere ihtiyaç duyuluyorsa personelimiz pratik ve hızlı bir eğitim sürecinden geçti. Sadece belediye öz kaynaklarıyla hizmet ve proje üretmek doğru değil. Uluslararası kuruluşlardan para çekmek önemli.? dedi.
Bir aylık eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan 23 personele sertifikalarını Genel Sekreter Osman Yenidoğan ve daire başkanları verdi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı