Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GMKA, ?Uluslararası AR-GE İşbirlikleri Zirvesi Fuarı´na katıldı

GMKA, ?Uluslararası AR-GE İşbirlikleri Zirvesi Fuarı´na katıldı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, 3-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul´da, ?Geleceğin Üretim Sistemlerinde AR-GE İşbirlikleri? ana temasıyla organize edilen ?Uluslararası AR-GE

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, 3-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul´da, ?Geleceğin Üretim Sistemlerinde AR-GE İşbirlikleri? ana temasıyla organize edilen ?Uluslararası AR-GE İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı?na katılım sağladı.
GMKA´yı temsilen Genel Sekreter Vekili Dr. Kasım Özek, Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran ve Ajans uzmanları katılırken, kurulmuş olan stantta, katılımcılara bölgede teknolojideki öncelikli alanlar, enerji alanında işbirliğine dayalı AR-GE yaklaşımları, dijital teknolojiler ve işbirlikleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Ayrıca, bölgede gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu ile kamu, özel ve akademik etkileşiminin artırılmasına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.
Panellerle birçok konunun görüşüldüğü organizasyonda ilgililerin işbirliği görüşmelerini birebir yapabilmeleri açısından küçük toplantı salonları da tahsis edildi. Odak ülke olarak Japonya´nın seçildiği etkinliğe Japonya´dan kamu, özel sektör ve akademi temsilcileri ile Avrupa Araştırma Alanı´nı temsilen politika yapıcılar, özel sektör temsilcileri ve araştırma işbirliği platformlarını kapsayan üst düzey bir katılım gerçekleşti. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli