Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

GMKA ve KOSGEB Edremite davet edildi

GMKA ve KOSGEB Edremite davet edildi

Edremit Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile KOSGEBe ziyarette bulundu.

Edremit Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile KOSGEB`e ziyarette bulundu.
Edremit Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aynur, Güney Marmara Kalkınma Ajansını (GMKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürlüğü`nü ziyaret etti.
Başkan İsmail Aynur, ETO`ya kayıtlı 2.800 üyenin GMKA, KOSGEB hibe ve desteği hakkında bilgi aldı.
GMKA ve KOSGEB yetkililerini Edremit`e davet eden Aynur, Edremitli iş adamlarımızın yürürlükte olan hibe ve destekler hakkında bilgilendirilmesini istedi.
KOSGEB Balıkesir Müdürü Hüsamettin Çay, Edremitli iş adamlarına yardımcı olabilmek için Edremit`te düzenlenecek bir toplantıyla ETO üyelerine bilgilendirme yapmaktan mutluluk duyacağını belirtti.
KOSGEB`in birçok hibe ve destek programı olduğunu belirten Hüsamettin Çay, genel bir bilgilendirme toplantısından sonra gelen talepler doğrultusunda ilgili konularda uzman personelleriyle ayrı ayrı toplantılar düzenleyerek ETO üyelerine faydalı olmak için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Başkan Aynur`un, GMKA Genel Sekreteri vekili Ekrem Özşen`le yaptığı görüşmesinde de, GMKA`nın ETO üyelerine hibe ve teşvikler hakkında toplantı düzenleyerek bilgilendirme yapmak için Edremit`e davet etti. Ekrem Özşen, özellikle ihracat yapacak firmalar konusunda önemli çalışmalar olduğunu dile getirdi.
GMKA ve KOSGEB`te gerçekleşen ziyaretlerin sonunda kısa bir açıklama yapan ETO başkanı İsmail Aynur, görüşmelerin çok faydalı geçtiğini en kısa sürede GMKA ve KOSGEB bilgilendirme toplantılarını organize edeceklerini dile getirdi.
2.800 üyesiyle Balıkesir ilçeleri içerisinde ETO`nun büyük bir öneme sahip oda olduğuna dikkat çeken Aynur, "Tüm üyelerimizin hibe ve desteklerden faydalanabilmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı