Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GMKA´dan eğitim kurumlarına büyük destek

GMKA´dan eğitim kurumlarına büyük destek

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), 2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Balıkesir´de bulunan 6 eğitim kurumuyla proje sözleşmelerini imzaladı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), 2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Balıkesir´de bulunan 6 eğitim kurumuyla proje sözleşmelerini imzaladı.
GMKA, 2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında destek alan proje sahipleriyle destek sözleşmelerini imzalamaya devam ediyor. Son olarak Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı Kapsamında destek alan çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 6 proje için Milli Eğitim Müdürlüğü ile sözleşmeler imzalandı.
2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programında büyük bir başarı gösteren Milli Eğitim Müdürlüğü, desteklenecek 13 projeden 6´sını kendi kurumlarına ait projelerden çıkarmayı başardı.
GMKA Hizmet Binasında gerçekleşen imza törenine GMKA Genel Sekreteri Esra Kocabaş ve Ajans uzmanları ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve proje yöneticilerinden oluşan kalabalık bir grup hazır bulundu.
Cengiz: ?Balıkesir Milli Eğitim % 54´lük bir proje başarısı yakaladı?
İmza töreninde konuşan Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir´deki eğitim kurumlarının başarılı proje yazma becerisinin arttığına işaret ederek, başvurulan projelerde % 54´lük bir desteklenme başarısını yakaladıklarını açıkladı.
Kocabaş: ?Balıkesir Milli Eğitim bizi şaşırtmadı?
GMKA Genel Sekreteri Esra Kocabaş ise, 2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
Kocabaş, ?Toplam bütçesi 2 milyon lira olan destek programı kapsamında 13 projeye destek vereceğiz. Bu projeler içerisinde en büyük payı eğitim kurumları alacak. Destek almaya hak kazanan 7 Eğitim kurumundan 6´sı ile Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar. Bu alanda büyük bir başarı elde eden Balıkesir´de Milli Eğitimin bu başarısı bizi şaşırtmadı? diye konuştu.
Destek Almaya Hak Kazan Balıkesir Milli Eğitim Projeleri: ?Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ?Balıkesir Kariyer Akademi? Projesi. Dursunbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ?Hayal Et, Gerçeğe Dönüştür? Projesi.Dursunbey Atatürk Ortaokulu ?Ailenle Kucaklaş, Zararlı Maddelerden Uzaklaş? Projesi. Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi ?Sağlığı Seçiyorum Harekete Geçiyorum? Projesi. Bigadiç Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ?Üreterek Öğreniyorum? Projesi. Sındırgı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ?Tasarımdan Üretime? Projesi.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false