Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GMKA, İnsan Kaynakları Fuarında

GMKA, İnsan Kaynakları Fuarında

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın da aralarında bulunduğu birçok kurum tarafından desteklenen Balıkesir İnsan Kaynakları Fuarı (BAİF) 3. kez açıldı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın da aralarında bulunduğu birçok kurum tarafından desteklenen Balıkesir İnsan Kaynakları Fuarı (BAİF) 3. kez açıldı.
Balıkesir'in önde gelen firmalarının açtığı stantta kendilerini tanıtıp iş başvurusu alıyorlar.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Balıkesir İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Balıkesir Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası gibi oda ve kuruluşlarında desteği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı açıldı.
28-29 Nisan 2015 tarihlerinde Balıkesir Gala Yaşam Merkezi'nde düzenlenen fuara birçok firma ve kuruluş katılıyor. Firmalar, fuarda ziyaretçilere istihdam alanları hakkında bilgiler verirken, düzenlenen seminer ve paneller ile katılımcılara Türkiye'deki İnsan Kaynakları alanında ve diğer kariyer gelişim alanları hakkında bilgiler veriliyor.
Üçüncü kez açılan BAİF hakkında bir değerlendirme yapan GMKA Genel Sekreter Vekili Esra Kocabaş, Ajans olarak fuarın gerçekleşmesi için başından beri destek olduklarını söyleyerek Her yıl fuar daha da kurumsallaşarak kalitesini artırıyor. GMKA olarak her aşamasında destek olduğumuz böyle bir fuarın yakında zamanda daha da kapsamının genişleyeceğini ve bir çekim merkezi olan bölgemizde önemli bir etkinlik olacağını bugünden öngörmek hiç de zor değil” diye konuştu.
Fuarın gelecek yıllarda düzenlenmesinde Ajansın her zaman önemli katkılar vereceğini ifade eden Kocabaş, Bölgedeki İnsan kaynağına yönelik her etkinlik, mevcut potansiyelimizi biraz daha geliştiriyor” dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli