Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gökhan Değirmenci, Bandırmaspor´da

Gökhan Değirmenci, Bandırmaspor´da

TFF. 1 lig takımlarından Bandırmaspor Akhisarspor´dan kaleci Gökhan Değirmenci´yi kadrosuna kattı.

TFF. 1 lig takımlarından Bandırmaspor Akhisarspor´dan kaleci Gökhan Değirmenci´yi kadrosuna kattı.
Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Altay, Kayseri Erciyesspor, Göztepe, Gaziantep, Boluspor ve son olarak Akhisarspor´da file bekçiliği yapan 31 yaşındaki Gökhan Değirmenci ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi.
Göçmez, ?Gökhan Değirmenci, geçtiğimiz sezon Akhisar formasıyla 28 maça çıkmış, 8 maçını gol yemeden tamamlamış, kendisine hoş geldin diyor, Bandırmaspor forması altında başarılar diliyoruz? dedi.
Bordo-Beyazlı Kulübün Başkanı Onur Göçmez, kaleci transferiyle, transferi bitirdiklerini sözlerine ekleyerek, şunları aktardı: ?Takımımız lige 1. dönem hazırlıkları nedeniyle Afyonkarahisar da. Hocamızla devam kararı aldık. Kampta oyuncuların bu dönemdeki performansları ve teknik heyetin görüşleri doğrultusunda nokta transferler yapabiliriz. Ama biz her mevkie oyuncu transferi yaptık. Şampiyon olan takımımızdan 14-15 futbolcumuzla anlaştık ve eksik olan mevkilerde 7-8 nokta transfer yaptık.? dedi.
Herkesin Bandırmaspor çatısı altında birleştiğini belirten Göçmez, ?Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz sanayi bölgesindeki antrenman sahalarından birinin zemininin yenilenmesi için çalışmalar başlattı, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´da TOKİ´de bulunan lojmanlardaki tadilatları üstlendi.? diye konuştu.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı