Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Göksel Karlahan: ?Bandırmaspor Kulübü başkanlığına adayım?

Göksel Karlahan: ?Bandırmaspor Kulübü başkanlığına adayım?

?11 milyon borç nasıl yapıldı??

Bandırmaspor Kulübü genel kurulu 28 Haziran 2017 günü yapılacak. Genel kurul öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Karlahan, düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklarken, ?13 yıldan beri Bandırmaspor Kulübü yönetim kurullarında görev yapıyorum. Bu göreve hazırım. Kulüp başkanlığını başarıyla yerine getireceğime inanıyorum? dedi.
11 MİLYON BORÇ NASIL OLDU?
Bandırmaspor´un, TFF 1. Ligi´nden 2. Lig´e düşmesine çok üzüldüğünü belirten Karlahan, ?Üzülüyorum, çünkü, geçen sezon 1. Lig çok zayıftı. Ayrıca, mali kriterlere uymamaları nedeniyle bazı takımlara da puan silme cezası uygulanmıştı? diye konuştu.
Kendisine, taraftarlardan ve sosyal medyadan gelen büyük teveccühe de teşekkür eden Karlahan, şunları söyledi:
?Erhan Elmastaş´ın başkanlığındaki son yönetim kurulunun kasasına 15 milyon lira girerken, genel kurul öncesi 11 milyon civarında borcu olduğunu biliyorum. Nedense bugüne dek borçlarla ilgili en küçük bir açıklama yapılmadı. Belediye Başkanımız Dursun Mirza, nedense başkan adaylığıma sıcak bakmıyor. Kendisine 2 milyon lirayı getiren kişiyi başkan yapacağını söylüyor. Bu arada, kulübün ilk genel kurulunda çoğunluk sağlanmayınca, bir hafta sonra yapılması gereken genel kurulu, 28 Haziran gibi uzak bir tarihe bıraktılar. Hâlen transferleri Belediye Başkanı Dursun Mirza yapıyor. Bunu doğru bulmuyorum. Eğer başkan olursam, başkanımız Mirza ile uyumlu çalışacağım gibi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´dan da destek alacağıma inanıyorum. Bandırmaspor Kulübü´nü siyaset üssü bir kurum olarak görüyorum. Ancak benim için işi siyasete dökerlerse, o zaman ben de aynen karşılık veririm.?
Karlahan, 28 Haziran´daki genel kurulda, karşısına kaç aday çıkarsa çıksın adaylığını geri çekmeyeceğini, göreve seçildiği takdirde, hâlen yeniden anlaşma yapılan teknik direktör Mustafa Uğur ile çalışmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Göksel Karlahan
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli