Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gökyüzünde zeytinyağı servisi

Gökyüzünde zeytinyağı servisi

Marmarabirlik, Türk Hava Yolları´na (THY) 2017 yılı içinde 22 milyon küçük şişe ve Easy Snap ambalaj da zeytinyağı üretecek.

Marmarabirlik, Türk Hava Yolları´na (THY) 2017 yılı içinde 22 milyon küçük şişe ve Easy Snap ambalaj da zeytinyağı üretecek. ´Katla yağla sos´ adı verilen ambalajdaki zeytinyağları, müşterilere tek elle kullanım kolaylığı sağlayacak. Marmarabirlik THY´na ayrıca, zeytin ve zeytin ezmesi de veriyor.

THY, 2017 yılında müşterilerine Marmarabirlik´te yapılan ve daha kolay kullanımı olan zeytinyağı ikram edecek. Anlaşmaya göre, Marmarabirlik THY´ye, ?Easy Snap´ ambalajda olan ve ?Katla yağla sos´ adı verilen 8 gramlık 20 milyon adet ve 2 milyon adet de 11 gramlık küçük şişelerde tek kullanımlık olan zeytinyağı ikram edecek. Türk Hava Yolları´na, 6 yıldır zeytinyağının yanı sıra zeytin ve zeytin ezmesi de sattıklarını söyleyen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, şöyle dedi:
"Bu hava yolu ile çok iyi çalışmamız var. Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolculara, Marmarabirlik´in ürünleri olan zeytin, zeytin ezmesi ve zeytinyağı tattırıyoruz. Güzel geriye dönüşler de alıyoruz. 2017 yılı için de hedefimiz Türk Hava Yolları´nın menüsüne daha önce verdiğimiz zeytinyağını farklı bir şekilde sunmak. Önümüzdeki yıl bu ambalajlarımızla THY´yi tercih eden yolculara toplam 140 ton zeytinyağı ikram edeceğiz."
Marmarabirlik, THY´na yapacağı ´katla yağla sos´ ambalajı ile 20 gramlık zeytin ambalajları için 1 milyon TL tutarında yatırım yaptı.
Habed : Edip Tekin



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli