Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Gönen Belediye ekipleri sahada

Gönen Belediye ekipleri sahada

Gönen İlçesini, yoluyla, kaldırımıyla, temizliğiyle örnek ilçe oluşturmak için gece gündüz çalışan belediye ekipleri tam kadro Gönen sokaklarında.

Gönen İlçesini, yoluyla, kaldırımıyla, temizliğiyle örnek ilçe oluşturmak için gece gündüz çalışan belediye ekipleri tam kadro Gönen sokaklarında. Belediye ekiplerinin dört koldan sahada olduğunu açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ?Belediye ekiplerimiz 13 kırsal mahallemizin yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını devam ettirirken, Gönen´in prestij caddesi 70 Evler´den sonra Eski Biga Caddesinde çalışma içinde.? dedi.
Gönen Belediyesi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hem kırsal mahallerde hem de şehir merkezinde çalışma yürüttüklerini belirten Yakar, ?Gönen´in değişimi için çalışan, sahada emek harcayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Rüstem Mahallesindeki çalışmasını Eski Biga Caddesinde yol yapım ve tretuar düzenlemesiyle, temizlik işleri müdürlüğü ekipleri ise hem park ve sosyal dinlenme alanlarının yanı sıra okullarda kapsamlı temizlik çalışması yapıyor. Şehir merkezinde ki çalışmaların yanı sıra belediye ekiplerinin bir bölümü kırsal mahallelerde hummalı çalışma içerisinde. Ekiplerimiz, Buğdaylı, Paşaçiftlik, Osmanpazar, Akçapınar´ın da aralarında bulunduğu 13 mahallemizde yol yapım, yol tamiratı ve meydan düzenlemesini yapıyor. Amacımız, kış mevsimi gelmeden kırsal mahallelerimizdeki sorunları ortadan kaldırmak.? Diye konuştu.
Gönen merkez ve kırsal mahallelere toplamda 160 bin metrekare taş döşendiğini hatırlatan Yakar, ?Gönen merkezde Rüstem Mahallemizdeki taş döşeme ve yol yapım çalışmalarımız, hem ara sokak ve caddelerde hem de Eski Biga Caddesinde kesintisiz olarak devam ediyor.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Gönen Belediye ekipleri sahada
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı