Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gönen-Denizkent´e 3 milyon liralık yatırım yapılacak

Gönen-Denizkent´e 3 milyon liralık yatırım yapılacak

Gönen Kaplıcalar İşletmesi Anonim Şirketi, ilçenin önemli sayfiye yerlerinden olan Denizkent´e yatırım maliyeti 3 milyon lira olan sosyal tesis yapacak.

Gönen Kaplıcalar İşletmesi Anonim Şirketi, ilçenin önemli sayfiye yerlerinden olan Denizkent´e yatırım maliyeti 3 milyon lira olan sosyal tesis yapacak. Devlet teşvikleriyle yapılacak olan tesisin 1 yılda hizmete sokulması planlanıyor.
Gönen Kaplıcaları İşletmesi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Palaz, ilçenin önemli sayfiye yerlerinden olan Denizkent´e 30 metre uzunluğunda 16 metre genişliğinde bir havuz ile içinde restoranında bulunduğu 420 M2 yüz ölçüme sahip bir sosyal tesis yapacaklarını söyledi. Projenin yatırım maliyetinin yaklaşık 3 milyon lira olduğunu açıklayan Palaz, 1 yıl içerisinde bitirilmesi öngörülen projenin devlet teşvikleriyle yapılacağını dile getirdi.
Palaz: ?Bölgede deniz anası popülasyonu çok fazla?
Yaz aylarında ilçenin rutubet oranının fazla olmasından dolayı çok sayıda Gönenlinin yaz sezonu Denizkent´te geçirdiğini kaydeden Palaz ?Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu burada geçiren ilçe sakinleriyle bir toplantı yaptık. Toplantıda vatandaşlarımız deniz anası popülasyonunun fazla olmasından dolayı denize girmediklerini bundan dolayı da bölgeye içinde havuz ve restoranların bulunduğu bir sosyal tesis yapılmasını talep etti. Yaptığımız değerlendirmeler sonrasında bu projenin yapılmasına karar verdik.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli