Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gönen güvenli bir ilçe

Gönen güvenli bir ilçe

Gönen İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç: ?İlçemizde ciddi bir asayiş sorunu olmaması mutluluk verici?

Gönen İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, ?İlçemizde ciddi bir asayiş sorunu olmaması mutluluk vericidir? dedi.
2014-2018 yılları arasında Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmasının ardından atandığı Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde iki yılını dolduran Kılıç, şunları söyledi:
?İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün çok çalışkan ve özveriyle gece-gündüz görev yapan personeli var. Onlara büyük teşekkür borçluyum. Bu arada çok değerli bir Kaymakamımızın olması da ilçemiz için en büyük şans. Sayın Kaymakamımız, önceki yıllarda komiser yardımcılığı görevinde de bulunduğu için teşkilatımızı hem çok iyi tanıyor, hem de bizleri çok iyi anlıyor. Kendisine de teşekkürü bir borç biliyorum.?
Gönen´de trafik açısından da çok büyük bir sorun görülmemesine rağmen bazı ana caddelerde, genellikle akşam üzerlerinde, ikinci sıra araç parklarının sıkıntı yarattığını belirten Kılıç, ?Sürücülerimizin, trafik kurallarına çok iyi uymaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor ve bu konuda duyarlı davranacaklarına inanıyorum? dedi.
COVİD-19 ÖNLEMLERİNE DİKKAT!
Vatandaşların, Covid-19 önlemlerine özenle uymaları gerektiğine dikkati çeken Gönen İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, ?Bu konuda, genelde ilçemizde önemli sayıda vaka görülmemesine rağmen vatandaşlarımızın, önlemlere uymayı sürdürmelerini bekliyoruz? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Gönen güvenli ilçe
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı