Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen Ovası Sulama Birliği seçime gitti

Gönen Ovası Sulama Birliği seçime gitti

Mevcut Başkan Bülent Can, üçüncü kez yeniden seçilerek zaferini taçlandırdı.

Gönen Ovası Sulama Birliği´nin Başkanlık, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri 24 Eylül Cumartesi günü DSİ Gönen Şube Sosyal Tesisleri´nde yapıldı.
DSİ 25. Bölge İşletme Bakım Şube Müdürü Mehmet Sağay da seçimi takip etmek için katılımcılar arasında yer aldı. Seçimler için halen başkanlığı sürdüren Bülent Can ve yeni aday Özcan Taşçı başkanlık, ekipleri de yönetim ve denetim kurulu seçimleri için aday oldular .Gönen Ovası Sulama Birliği seçimleri saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Yoklama yapılarak seçim için yeterli çoğunluğun olup olmadığı belirlendikten sonra, ilk olarak 2016-2020 yılları arasında 4 yıl süresince görev yapacak olan başkanlık seçimi için geçtiğimiz günlerde belirlenen 92 kişiden oluşan meclis üyeleri oy kullanmak için sandık başına geçtiler. Oyların kullanılmasının ardından yapılan sayımda Bülent Can 72 oy alarak yeniden Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığına seçildi. Diğer başkan adayı Özcan Taşçı ise 17 oy aldı.
Seçimi 3. kez kazanarak Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı´na seçilen Bülent Can, bir konuşma yaparak aday olan Özcan Taşçı´yı başarılı bir seçim kampanyası yürüttüğü ve centilmence davrandığı, sorunsuz bir seçim yaşanmasına katkı sağladığı için kutladı.
Can, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?2016-2020 yılları arasında tekrar görev yapmama vermiş olduğunuz destekten, yönetim ve denetim kurulumun belirlenmesinde oy kullanarak bizleri seçmiş olduğunuz için 92 kişilik Gönen Ovası Sulama Birliği Meclis Üyelerime sonsuz, teşekkürlerimi ve minnettarlığımı sunmayı bir borç biliyorum.?

Haber : A. Kamil Ilgazlı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false